Naam creatie
We bedenken bedrijfsnamen, merknamen en productnamen. Een proces waarbij betekenis, klank en associaties je merk identiteit geven. Het samenspel tussen de naam, ondertitel, pay-off, overige copy en de vormgeving maken samen een coherente boodschap.

Facedo geveltechniek

 

Facédo is een innovatief bedrijf op het gebied van geveltechniek. Zij helpen opdrachtgevers om een gezichtsbepalend gevelbouwwerk te ontwikkelen en te bouwen. Facédo is een afgeleide van het Latijnse woord ‘facies’: het gezicht van een gebouw. De kenmerkende é is een belangrijk herkenningspunt in het logo en de vormgeving geworden.

 


Merkenbureau Merckx

Bedrijven en organisaties investeren veel in het bouwen van uw merk. Je bouwt hier veel waarde mee op, maar soms kan iemand anders jou in de weg zitten door het gebruik van een vergelijkbare naam. En andersom natuurlijk ook. Je wilt dus een sterk merk, zonder risico’s. Dit juridisch specialistische bureau zorgt dat je altijd sterk staat. En wie staat er nu meer voor kracht en een zekere overwinning dan de ongeëvenaarde wielrenner Merckx?

Zilch biomagic cleaning

Nada, nop, niks, zilch! Schoonmaakproducten zonder chemicaliën, schadelijke stoffen en onnodige toevoegingen.
Compleet biologisch en ook nog eens super effectief. 100% natuurlijk reinigen met enzymen en goede actieve bacteriën. Gezond voor mens, dier en milieu.


Fontys GO

Één platform voor alle 50.000 leerlingen en docenten van Fontys hogescholen. Het startpunt van de dag. Een plek waar alle actuele informatie overzichtelijk gepresenteerd wordt.

Woeste goesting

De wilde proeftuin van de Kempen. Een bijzonder plek net over de grens in België. Waar de diversiteit aan smaken van bijzondere, vaak wilde en vergeten gewassen, prachtig op de borden van de gasten gedrapeerd wordt. Culinair genieten in een pure en rauwe omgeving. Daar krijg je goesting van.


Beatfix

Een speciaal schoonmaakmiddel voor vinylplaten. want kwetsbaarder en waardevoller dan een zorgvuldig opgebouwde collectie wordt het niet snel. De scheidslijn tussen een uniek geluid en een krakende plaat is flinterdun. Met Beatfix weet je zeker dat vinylplaten perfect schoon zijn en optimaal klinken!

Abel wool

Premium schapenwol uit het land dat Abel Tasman ontdekte. Nieuw-Zeeland is wereldwijd bekend om de kwaliteit van schapenwol. Er wonen dan ook vele malen meer schapen dan mensen. Vanuit een eeuwenlange traditie en met oog voor dier en milieu worden hier uniek wol gemaakt dat het ontdekken waard is.


Wiwi wol

Soms heb je wol nodig dat niet per se aan de hoogste kwaliteitseisen hoeft te voldoen. Wiwi is wol dat geschikt is om te hergebruiken. Een deel dat over is. Een kleur dat niet volledige afgenomen is. Of een fijnheid die niet ideaal is, maar nog zeker geschikt voor allerlei toepassingen. Een mooie oplossing om verspilling tegen te gaan en een product aan te bieden tegen een vriendelijke prijs.

Tablazz

Tablas is het Spaanse woord voor planken. En planken heeft Tablazz. Een bijzondere collectie met buitenparket, gevelbekleding en reclaimed wood. En daarnaast de expertise om van die planken een prachtig project te maken.


Krachtvoer leefstijlcoaching

Mensen in hun kracht zetten. Met voeding, bewegen en een gezonde leefstijl. Een stevige naam met een zachte touch. Omdat het niet vanzelf gaat en de discipline en steun stevig moet zijn om blijvend verandering te bewerkstelligen.

Lokomo

Maureen is speels, out-of-the-box, neemt je mee waar jouw fantasie nog niet geweest is. Daarmee zet ze mensen in beweging. Maar hoe breng je een beetje gek en professionaliteit in één identiteit samen? Maak van de fonetische inhoud een stijlvol woordbeeld met een gevoel van Oosterse wijsheid. Lokomo.


Zelf een merknaam nodig?

We kijken eerst goed naar jouw verhaal, wat je wil bereiken en je doelgroep. Hier gaan we mee aan de slag en komen met verschillende voorstellen en toetsen deze op beschikbaarheid. Als we een geschikte naam hebben kunnen we deze uiteraard ook perfect vormgeven zodat alles mooi samenkomt.
Ben je nieuwsgierig? Mail studio@blendblink.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak.
Terug naar boven

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Delen