Blend & Blink

Creatief bureau Blend & Blink is de eenmanszaak van art director Merijn Klerx. Maar waarom hebben we het dan steeds over ‘we’? Omdat we veel en graag samenwerken met freelance creatieven of gespecialiseerde bureaus uit ons netwerk. Voor de klussen die daarom vragen maken we een team op maat met de expertise die op dat moment nodig is. Dan heb je de beste professionals en toch één vast aanspreekpunt. Zo helpen we sinds 2001 bedrijven en instellingen met het nuttiger en bekender maken van producten en diensten.

We blend

Verzamelen, sfeer proeven, ouwehoeren, tussen de regels door lezen, de juiste details oppikken. Al onze zintuigen staan open om te vatten wat er gaande is. Zo pakken we de kern van een merk, project of uitdaging. We verzamelen de bouwstenen voor het creatieve proces. Wil je een merkidentiteit opfrissen of opbouwen? Heb je creativiteit nodig om strategie vorm te geven? Heb je een communicatievraagstuk? Wij zijn een full-service bureau dat voor elke uitdaging een vorm vindt. Zodat we jouw verhaal perfect vatten, vormgeven en delen met de wereld om ons heen.

We blink

Er ligt een creatief concept, maar nu gaan we nog selecteren, details invullen, plannen en alles oppoetsen. Want een goed verhaal moet blijven plakken bij de juiste doelgroep. Zo creëren we communicatieconcepten en ontwerpen we visuele identiteiten, websites, posters, boekwerken en meer. Voor de realisatie van onze projecten werken we samen met uitgebreid netwerk van developers, motion designers, fotografen, illustratoren en tekstschrijvers.

Merijn Klerx


We maken werk van jouw merk

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken, dan denken we vrijblijvend met je mee. Scherp, out-of-the-box en to-the-point. Neem contact op met Merijn Klerx via merijn@blendblink.nl.

Terug naar boven

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Delen